AP Physics 1 Özel Ders

AP Physics 1 Özel Ders

Tutorian’ın Üstün Eğitim Kalitesiyle AP Physics Dersinizde Başarıyı Yakalayın!

Fizik, tüm bilimsel disiplinlerin temel dayanağı olarak kabul edilir ve insanın analitik düşünme becerilerini geliştirme potansiyeline sahiptir. Havacılık ve uzay mühendisliğinden kuantum bilişime kadar pek çok alanın gelişimine öncülük eden fizik, çığır açan bir bilim dalı olarak biliniyor.

Bu bilim dalının bir parçası olmak, insanlığın gelişimine katkıda bulunmak ve ilerlemeye öncülük eden önemli bireyler arasında yer almak, AP Physics ile başlıyor. AP Physics ise bir ders olarak senin için akademik açıdan hem memnuniyeti hem de birtakım zorlukları beraberinde getiriyor.

 

Tutorian’da konuya aşinalık düzeyin her ne olursa olsun, AP Physics dersinde temel ilkeleri anlamak ve çalışmak isteyen bireylere üstün eğitim kalitesiyle AP Physics dersleri sunuyor, AP derslerinde akademik başarının yolunu açmak için rehberlik ve destek sağlıyoruz.

En İyi AP Physics Eğitmenleriyle Buluşun

En iyi AP Physics 1 (AP Fizik 1) eğitmenleriyle buluşun! Tutorian ile başarıya giden yolculuğunuza bugün başlayın.

Çok yakında eğitmenlerimizi burada görebilirsiniz.
Eğitmen 1
AP Eğitmeni
Çok yakında eğitmenlerimizi burada görebilirsiniz.
Eğitmen 2
AP Eğitmeni

Öğrenciler Başarıya Tutorian ile Ulaşıyor!

Dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuş eğitmenlerimizle sizi başarıya taşıyoruz.

Tutorian, Öğrenme Deneyimini Yeni Bir Boyuta Taşıyor

AP Eğitmenlerimizin uyguladığı kapsamlı öğretim metodolojisi, sana yalnızca fizik disiplininin temel ilkelerini öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda uygulamaya dayalı gerçek hayat senaryolarından pratik sonuçlar da çıkarmanı sağlıyor.

Tutorian‘da bireysel öğrenme tercihlerine, sahip olduğun yeterlilik ve becerilere, geliştirmeye açık olan taraflarına göre sana özel hazırlanmış ders programları sunuyoruz.

İster sabah insanı ol, ister üretkenliğin zirveye akşam saatlerinde çıkıyor olsun, eğitmenlerimize kolayca erişebilirsin ve biz senin programına uyum sağlarız.

Çevrim içi deneme sınavları, verimli zaman yönetimi için ipuçları, sınav stratejileri, uygun fiyatlı özel dersler ve çok daha fazlası Tutorian’da!

Tutorian’daki uzman AP eğitmenlerimiz, dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, başarılı fizikçilerden oluşuyor.

Eğitimde tekdüze bir öğrenme yaklaşımının nadiren işe yaradığını biliyoruz. Bu nedenle, her öğrencimize özel ders planları hazırlıyoruz.

Her öğrenciye özel hazırlanan esnek çalışma programlarımızın rakipsiz olduğunu iddia ediyoruz.

AP müfredatlarımız, AP sınavları esas alınarak hazırlanır ve hizmetlerimize deneme sınavları, etkili zaman yönetimi konusunda rehberlik, sınav stratejisi geliştirme ve etkinliği deneysel olarak kanıtlanmış sınav taktiklerinin öğretimi dahildir. Bütün hizmetlerimiz, seni sınavlarına en iyi şekilde hazırlamak, özgüvenini geliştirmek ve sınavlarında kullanacağın becerileri geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır.

Derslerimizde interaktif egzersizler, üç boyutlu modeller ve simüle edilmiş laboratuvar deneylerinden faydalanır, öğrencilerimizin fiziğin ilkelerini görerek öğrenmelerini sağlarız.

Sektördeki en iyi eğitmenler...

Dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuş eğitmenlerimizle tanışın!

AP Physics Nedir?

AP Physics lise öğrencileri için tasarlanmış, üniversite düzeyinde öğretilen bir ders.

Kinematik, kuvvetler, enerji, momentum, dalgalar ve optik gibi çok çeşitli konular kapsıyor ve bu nedenle doğası itibarıyla zor bir ders. 

İki AP Physics dersi bulunuyor;

  • AP Physics 1: Algebra-Based (Cebir Esaslı Fizik)
  • AP Physics 2: Calculus-Based (Kalkülüs Esaslı Fizik)

AP Physics 1 henüz kalkülüs ile tanışmamış, fizik bilgisi sınırlı düzeyde olan öğrencilere yönelik bir ders.

Öte yandan AP Physics 2 dersi, daha ileri bir müfredata sahip ve kalkülüs ile daha önceden tanışmış olan öğrencilere hitap ediyor.

AP Physics dersleri, öğrencilerin yeterli düzeyde matematik ve fen bilgisine sahip olmalarını gerektiriyor. Ayrıca eleştirel düşünebilme ve karşılaşacağın problemleri etkin bir şekilde yönetebilme becerilerine de sahip olman bekleniyor. 

Ama gözün korkmasın, Tutorian tam da bu sebepten var. Amacımız, AP derslerini senin için daha kolay ve anlaşılabilir hâle getirmek ve sana yurt dışında eğitimin ve akademik başarının yolunu açmak.

AP Physics derslerinin sınavları her yıl Mayıs ayında gerçekleştiriliyor. Sınavlar üç saat sürüyor ve elbette bu süre zarfında derste işlenen konular değerlendiriliyor.

AP Physics sınavlarından 3 ve üzeri puan alırsan, üniversite kredisi alma şansına sahip oluyorsun. Ayrıca AP Physics başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, Kanada, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerdeki üniversitelerin STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) programları için de temel bir akademik yeterlilik görevi görüyor.

AP Physics 1 dersinde genel olarak şu konular yer alıyor;

  • Kinematik
  • Kuvvetler
  • Enerji
  • Momentum
  • Dalgalar
  • Optik

AP Physics 2 dersinde öğretilen konular ise şu şekilde sıralanıyor;

  • Elektrik ve Manyetizma
  • Termodinamik
  • Osilasyonlar ve Dalgalar
  • Görelilik
  • Kuantum Mekaniği

Üniversitede özellikle fiziğin temel derslerden biri olduğu bir eğitim programına başvurmak, ders kredisi kazanmak ve akademik yeterliliklerine yenilerini eklemek istiyorsan, AP Physics derslerini alman sana büyük avantaj sağlayacaktır.

Tutorian’daki eğitmenlerimizin AP Physics derslerine yönelik olarak sana verebileceği bazı ipuçlarını bir araya getirdik:

  • AP Physics dersleri, üniversite seviyesinde olduklarından, akademik açıdan yoğun çalışma ve özveri gerektiren dersler.
  • AP Physics derslerinde başarılı olabilmen için matematik ve fen derslerinde güçlü bir temele sahip olman gerek.
  • Eleştirel düşünme ve problem çözme becerileri AP Physics dersleri için olmazsa olmaz.
  • AP Physics sınavlarının zorluğu, elbette dersin içeriği ve seviyesi ile doğru orantılı. AP Physics dersleri ve bu derslerin sınavları, AP müfredatındaki en zorlu ders ve sınavlar arasında yer alsa da başarı imkânsız değil.

STEM Programları İçin Bir Köşe Taşı

AP Physics dersleri, dünya genelinde öğretilen tipik lise müfredatlarının ötesine geçiyor ve hem akademik hem de entelektüel gelişim için bir köşe taşı görevi görüyor.

Bu disiplinde olağanüstü performans sergilemek, üniversite kabullerinde rekabet edeceğin adaylar arasında öne çıkmanı sağlıyor ve üniversitede ders kredisi kazanmana imkân tanıyor.

Tutorian’ın uzman AP eğitmenlerinin AP Physics dersleri ile sana kazandıracağı problem çözme, mantıksal akıl yürütme ve eleştirel düşünme becerileri, yalnızca eğitim hayatında değil, profesyonel hayatta da çok işine yarayacak.

Karşılaşabileceğin Zorluklar

Bir disiplin olarak fizik, evreni yöneten temel ilkeleri en iyi şekilde kavramanı ve niceliksel akıl yürütme konusunda ustalık gerektiren karmaşık matematik problemlerinin çözümünü kapsıyor ve bu nedenle de birtakım akademik zorlukları beraberinde getiriyor. 

Ama Tutorian’da bu zorlukları üstesinden birlikte geliyor ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmanı sağlayarak, sana yüksek puanların yolunu açıyoruz.

%100 Memnuniyet Garantisi

Öğrenciler Öneriyor
%100 Memnuniyet Garantisi!

Tutorian’da geçmişten günümüze gösterdiğimiz performans, beceri ve başarılarımızın göstergesidir. Öğrencilerimiz yalnızca AP Physics (AP Fizik) için değil, hizmet sunduğumuz bütün AP ders ve sınavlarında yüksek puanlar almakta ve STEM ile ilgili alanlarda başarılı kariyerler sürdürmektedir.

 

“Tutorian sadece AP Physics sınavlarımda olağanüstü sonuçlar almamı sağlamakla kalmadı, aynı zamanda bu alanda daha önceden sahip olduğumu hiç bilmediğim hevesi uyandırdı.”
Brian
Bir Tutorian Mezunu

AP Physics (AP Fizik) zor ve karmaşık bir ders olabilir, ama Tutorian’da bu zorluk ve karmaşıklıkları, stratejik kolaylığa odaklanan bir yaklaşımla aşıyoruz.

AP Physics (AP Fizik) derslerimizi alarak fırsatın bol olduğu bir geleceğe yatırım yaparsın. AP Physics (AP Fizik) dersinde karşılaştığın zorlukların ilerlemeni yavaşlatmasına izin verme. 

Öğrenim deneyimini Tutorian ile geliştir, hemen ilk dersini planlamak için iletişime geç ve AP Fizik dersinde yaşadığın zorlukları akademik başarıya ulaşmak için nasıl değerli fırsatlara dönüştürdüğümüze tanık ol.